2020-12-23, 10:20 Autor: Agnieszka Wawer-Krajewska Justyn Kołek o świątecznych tradycjach kulinarnych Tweet Grzyby [fot. Katarzyna Doros] O świątecznych tradycjach kulinarnych, proszku grzybowym i chodzeniu do lasu z drabiną rozmawialiśmy z Justynem Kołkiem, grzyboznawcą.
Z Justynem Kołkiem rozmawia Agnieszka Wawer-Krajewska (23.12.2020) Tagi: Dobry moment, Justyn Kołek, Agnieszka Wawer-Krajewska, świąteczne tradycje, proszek grzybowy, grzybobranie
Na afiszu (DAB+) Wiesław Kolbusz i Agnieszka Wawer-Krajewska w Raszowej AUDYCJA W TEJ FORMIE NIE JEST JUŻ NADAWANA W NOWEJ RAMÓWCE Do słuchania od poniedziałku do piątku od 09:00 do 12:00 zapraszają Agnieszka Wawer-Krajewska i Wiesław Kolbusz. Z autorami można kontaktować się telefonicznie: 800 30 50 50 (bezpłatny numer) lub mailowo: agnieszka.wawer-krajewska@radio.opole.pl wiesław.kolbusz@radio.opole.pl Zobacz: Ramówka 2022 - pasmo główne Zobacz: Ramówka 2022 - Radio Opole 2 KULTURA (DAB+)