Radio Opole » Reporterski Obraz Dnia » W magazynie Reporterski Obraz Dnia

W magazynie Reporterski Obraz Dnia

2021-10-20, 16:15 Autor: Cezary Puzyna

Frytki, zupa, ciasto... z dyni. Międzynarodowy Dzień Szefa Kuchni w Strzelcach Opolskich

Zajęcia gastronomiczne [fot. A. Pospiszyl]
Zajęcia gastronomiczne [fot. A. Pospiszyl]
Zajęcia gastronomiczne [fot. A. Pospiszyl]
Zajęcia gastronomiczne [fot. A. Pospiszyl]
20 października to Międzynarodowy Dzień Szefa Kuchni - ale opolskie szkoły już od początku tygodnia przygotowują kulinarne atrakcje, czyli specjalnie zajęcia, pokazy a przede wszystkim potrawy.
W Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Strzelcach Opolskich w kuchni królują dynie różnych kształtów, wielkości i o różnych smakach.
Dzień szefa kuchni

Zobacz także

34353637383940
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej »